independent creators

waarom emax

Het smartphone tijdperk heeft opnieuw gedefinieerd hoe we onszelf en onze producten verkopen. Omdat we content anders tot ons nemen, moeten we anders na gaan denken over hoe we content maken. Nu onze aandachtsspanne steeds korter wordt, hoe hou je nog de aandacht van de kijker vast? Het vereist een creatieve aanpak om op te vallen. Daar komen wij binnen. Vanuit onze expertise zullen we u zo goed mogelijk adviseren over hoe uw project het beste aan te pakken. Of misschien heeft u daar zelf al een duidelijk idee over, maar mist u nét de tools om uw content een professionele feel te geven. Dat nemen we graag voor u uit handen.

Max Everett

Founder 

Allround Filmaker

Ik ben afgestudeerd film regisseur aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik als bijverdienste eMax Films opgericht. Vooral in 2018 begon eMax Films snel te groeien. Tijdens mijn studie heb ik geleerd alle kennis toe te passen op het maken van online commerciële content.  De variatie van het werken met verschillende klanten en uitdagingen op verschillende locaties spreken mij enorm aan. Elke klant inspireert weer tot meer!

LOÏS DOLS DE JONG

 

Allround Filmaker

Ik ben sinds mijn studie aan de Nederlandse Filmacademie werkzaam als filmregisseur. Momenteel werk ik aan een Britse bioscoopfilm en een Nederlandse televisiefilm voor de VPRO, wat perfect te combineren is met de kortlopende projecten van eMax. Mijn kracht ligt in mijn sociale aanpak. Ook non-acteurs kan ik goed begeleiden en op hun gemak krijgen, zodat ze relaxed overkomen op beeld.

Timo Vlaming

Allround Filmaker

Afgestudeerd Audiovisuele Vormgeving/Animatie

our home

Wij zijn gevestigd in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.

Dit ligt in de buurt van station Amsterdam Amstel en metrostation Amsterdam Overamstel. We werken hier met meerdere mensen in ons gezellige kantoor aan diverse toffe projecten. Hier houden we ook onze besprekingen en vindt de montage plaats.