independent creators

waarom emax

In het digitale tijdperk van vandaag speelt het smartphone gebruik een grote rol in hoe we onszelf en onze producten presenteren. Bij eMax Films begrijpen we dat de manier waarop we content consumeren veranderd is en daarom moeten we onze benadering van content creëren aanpassen. In een wereld waar de aandachtsspanne van de kijker steeds korter wordt, is het belangrijk op te vallen met creatieve oplossingen. Wij helpen je bij het creëren van indrukwekkende content door onze expertise te delen en de juiste tools aan te bieden. Of je nu al een duidelijk idee hebt maar op zoek bent naar professionele hulp, wij staan klaar om uw project tot een succes te maken.

Max Everett

Founder 

Allround Filmaker

Ik ben afgestudeerd film regisseur aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik als bijverdienste eMax Films opgericht. Vooral in 2018 begon eMax Films snel te groeien. Tijdens mijn studie heb ik geleerd alle kennis toe te passen op het maken van online commerciële content.  De variatie van het werken met verschillende klanten en uitdagingen op verschillende locaties spreken mij enorm aan. Elke klant inspireert weer tot meer!

LOÏS DOLS DE JONG

 

Allround Filmaker

Ik ben sinds mijn studie aan de Nederlandse Filmacademie werkzaam als filmregisseur. Momenteel werk ik aan een Britse bioscoopfilm en een Nederlandse televisiefilm voor de VPRO, wat perfect te combineren is met de kortlopende projecten van eMax. Mijn kracht ligt in mijn sociale aanpak. Ook non-acteurs kan ik goed begeleiden en op hun gemak krijgen, zodat ze relaxed overkomen op beeld.

Timo Vlaming

Allround Filmaker

Afgestudeerd Audiovisuele Vormgeving/Animatie

our home

Wij zijn gevestigd in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.

Dit ligt in de buurt van station Amsterdam Amstel en metrostation Amsterdam Overamstel. We werken hier met meerdere mensen in ons gezellige kantoor aan diverse toffe projecten. Hier houden we ook onze besprekingen en vindt de montage plaats.